Парфуми Sensfeel for Woman Travel Size Pheromome Perfume
  • Парфуми Sensfeel for Woman Travel Size Pheromome Perfume

Парфуми Orgie Sensfeel for Woman Travel Size Pheromome Perfume

723 ₴
Кількість
Останні товари на складі

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Ексклюзивна формула Orgie, що містить натуральний активний інгредієнт Sensfeel™ for Her, феромонний підсилювач, який може збільшити вироблення тестостерону у чоловіків завдяки взаємодії двох його інгредієнтів - жасмину (Jasminum officinale) і коротколанцюгових жирних кислот (SCFA) - отримано з ріжкового дерева (Ceratonia siliqua) - що призводить до імітації копуліну, жіночого статевого феромону. функції: Туалетна вода Pheromone для жінок. Запах: Квітково-фруктовий аромат-афродизіак, який запрошує вас у пригоду пристрасті. Деревні базові ноти, квіткові ноти серця, фруктові верхні ноти. Як використовувати: Ми рекомендуємо використовувати його в місцях з вищим рівнем кровообігу, таких як шия та зап'ястя. Ефект від Sensfeel For Woman досягає максимуму через 30 хвилин застосування і зберігається протягом декількох годин. Перед використанням добре збовтати. 10 мл скляна пляшка з розпилювачем | 0,34 рідкої унції
69-51942

Спеціальні посилання