Masturbator-Vibrating and Flashing Masturbation Cup USB 7+7 Function / Talk Mode
  • Masturbator-Vibrating and Flashing Masturbation Cup USB 7+7 Function / Talk Mode

Masturbator-Vibrating and Flashing Masturbation Cup USB 7+7 Function / Talk Mode

2 018 ₴
Кількість
Останні товари на складі

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Єдине таке диво у всьому світі. Перший пульсуючий мастурбатор у поєднанні з вібраціями та звуковими ефектами. Витончений дизайн внутрішньої вставки у формі піхви щільно прилягає до пеніса, а завдяки сильній пульсації забезпечить дивовижний незабутній сексуальний досвід. Функція зі звуковими ефектами також доступна без Він вібрує протягом 1 секунди і переходить у режим очікування. Ще одне коротке натискання активує перший режим вібрації. Кожне коротке натискання змінює функцію масажера, проходячи через 7 режимів вібрації. 2) Коротко натисніть середню кнопку - вона активує перший режим пульсації. Кожне коротке натискання змінює функцію масажера, проходячи через 7 режимів пульсації. 3) Коротко натисніть верхню кнопку - включає інтерактивну функцію. Мастурбатор має датчик руху, завдяки якому він регулює швидкість, тип вібрації в поєднанні з пульсаціями та любовними звуками відповідно до кількості та сили натискань. Унікальні відчуття :) Пульсатор пропонує абсолютно новий досвід завдяки своєму унікальному приводу - як єдиному гаджету у світі - він виконує пульсуючі рухи вперед -назад, одночасно вібруючи. Унікальна технологія забезпечує інтенсивні відчуття, найбільш схожі на природні. Повне задоволення на кожному рівні " пульсації ". 7 функцій інтенсивної вібрації. 7 функцій інтенсивних пульсацій. Звукові ефекти та дивовижна інтерактивна функція. М'який та реалістичний матеріал - кібер -шкіра, пестить своїм дотиком. Текстурована камера для додаткових відчуттів. Комплект включає: мастурбатор, зарядний кабель USB, навушники, інструкція англійською мовою.
BOSS SERIES
63-00022

Спеціальні посилання