Xouxou Inflatable & vib. Butt
  • Xouxou Inflatable & vib. Butt

Xouxou Inflatable & vib. Butt

2 813 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Інтенсивна анальна стимуляція та дивовижне розтягування! Чудова віброз'єднувальна пробка з двома руками та стимулюючою промежиною. Перед вставленням гнучкі кронштейни стискаються між собою. Після того, як пробка вставлена ​​в анус, руки знову розводяться. Два потужних двигуна (по одному на кожній руці) забезпечують різноманітне задоволення завдяки режимам вібрації. Є 12 режимів вібрації на кожен двигун, і ними можна легко керувати за допомогою пульта дистанційного керування - ним також може користуватися партнер! Штекер запам'ятовує останній режим вібрації, який був використаний до його вимкнення, завдяки своїй розумній функції пам'яті, і він починає цей режим вібрації, коли його знову вмикають. Ця втулка для вібраційного розширювача є водонепроникною, що означає, що її також можна використовувати у ванні або душі. Дворука вилка покрита м’яким силіконом, який чудово прилягає до шкіри та під час носіння. Його можна заряджати за допомогою кабелю USB, що входить до комплекту. Включає якісний мішок для зберігання. Будь ласка, замовляйте акумулятор для пульта дистанційного керування окремо: 1 x AAA. Повна довжина 8,9 см. брусок промежини довжиною 9,8 см. Довжина кожної руки 5,2 см, обох рук 7 см. Ø кожної руки від 1,0 см до 2,4 см, обидві руки разом макс. 4,5 см. Силікон, PU, ​​ABS.
Orion
42-05982240000

Спеціальні посилання