Вакуумний стимулятор Satisfyer Curvy 3+ (Pink)
  • Вакуумний стимулятор Satisfyer Curvy 3+ (Pink)

Вакуумний стимулятор Satisfyer Curvy 3+ (Pink)

2 271 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Це просто ідеальна іграшка для сексу на відстані. Вібратор Satisfyer Curvy 3 Plus увібрав у себе всі переваги молодших моделей і став ще зручнішим та практичнішим у використанні. Модель має ряд вбудованих програм і може керуватися за допомогою смартфона або планшета під керуванням системи Android та iOS. А також надає можливість виявити фантазію та створювати свої власні, унікальні режими стимуляції. Девайс підтримує режим перетворення звуків на вібрацію, тому він здатний вібрувати навіть у такт музиці. Але і це не все - програма для смартфона має функцію чату і навіть дозволяє передати керування іграшкою іншій людині дистанційно. Ефектний дизайн, тактильно приємне покриття, водонепроникність, максимально простий догляд і зручне управління режимами надають цій інтимній іграшці особливу затребуваність у цінителів пристрасного сексу. Для живлення використовується вбудований акумулятор, що заряджається USB-кабелем. Довжина 14,8 см, ширина 4,8 см.
Satisfyer
73-4001890

Спеціальні посилання