Вакуумний вібратор Satisfyer Curvy Trinity 5 Connect App (Blue)
  • Вакуумний вібратор Satisfyer Curvy Trinity 5 Connect App (Blue)

Вакуумний вібратор Satisfyer Curvy Trinity 5 Connect App (Blue)

2 498 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Satisfyer Curvy Trinity 5 Connect App (Blue) – це стимулятор клітора з додатком для керування, розроблений для досягнення максимального задоволення під час мастурбації. Він має ергономічну форму, яка добре лягає у долоні та прилягає до клітора. Крім того, його покриття з м'якого силікону робить його приємним на дотик і безпечним для тіла. За допомогою спеціальної програми, яку можна завантажити на свій смартфон, ви можете вибрати з багатьох налаштувань, щоб знайти ідеальний режим стимуляції. Додаток дозволяє налаштувати інтенсивність вібрації, ритм та тривалість стимуляції, а також створювати власні налаштування та зберігати їх у профілі. Вібратор також має кнопки управління на самому пристрої, так що ви можете використовувати його без програми. Він може працювати до двох годин від одного заряду та водонепроникний, що робить його ідеальним для використання у ванній або душі. Satisfyer Curvy Trinity 5 Connect App – це інноваційний та потужний стимулятор клітора, який подарує вам незабутні відчуття та дозволить налаштувати його під ваші індивідуальні потреби. Особливості: З додатком Satisfyer Connect 11 інтенсивності хвиль тиску 12 вібраційних програм 3 потужні двигуни Незалежні функції Стимулює точку G
Satisfyer
73-4036564

Спеціальні посилання