Набір вагінальних кульок SATISFYER YONI POWER 2
  • Набір вагінальних кульок SATISFYER YONI POWER 2

Набір вагінальних кульок SATISFYER YONI POWER 2

1 211 ₴
Кількість
Останні товари на складі

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Йоні-практика - чуттєві тренування, що дозволяють і зміцнити м'язи тазового дна, і розвинути власну сексуальність, і позбутися негативних наслідків стресів, пологів та захворювань. Для ефективних тренувань йоні рекомендуємо купити набір йоні намистин Satisfyer Yoni Power 2 — спеціально розроблений сет для подібних практик. У нього входить три намистини, звужені до кінчика, зі шнуром і петлею для простого та безпечного вилучення, всі вони відрізняються розміром та вагою. Найменша - найлегша (22 г і діаметр 2 см), найбільша - важка (74 г і діаметр 3 см), і це пояснюється тим, що практика йоні не ставить за мету максимально розробити м'язи, завдання йоні - максимальний комфорт, чуттєвість і лише приємні відчуття під час близькості. Yoni з санскриту перекладається як "священне місце" і позначає піхву, тому цей набір максимально делікатний і приємний - саме для священного місця! Набір йоні намистин Satisfyer Yoni Power 2: відразу три намистини різного діаметра та ваги; маленька: діаметр 2 см, вага 22 г, середня: діаметр 2,5 см, вага 44 г, велика: діаметр 3 см, вага 73 г; форма намистин обтічна, із звуженим кінчиком, для полегшеного введення; всі намистини повністю укладені в преміальний силікон медичної якості; кожна намистина оснащена надійним шнуром з петелькою для простого та безпечного вилучення; Йоні намистини привабливо виглядають, легко очищаються, повністю водостійкі.
Satisfyer
73-9043859

Спеціальні посилання