Screw Анальна пробка  silicone medium
  • Screw Анальна пробка  silicone medium

Screw Анальна пробка silicone medium

426 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Ексклюзивні анальні прикраси з високоякісного медичного силікону. Високоякісний силікон гарантує безпеку для вашого тіла. Пробка ідеально гладка, без гострих країв, вона не подразнює шкіру. Ідеально підходить для новачків та досвідчених ентузіастів анальної гри. Красива форма біля основи елегантна і пишна. Пробка ідеально сформована, а особлива анатомічна форма полегшує нанесення. Куляста форма ідеально підходить для стимуляції. Навпаки, вузька основа шиї змушує м’язи обертатися навколо пробки і утримувати її на місці, запобігаючи всмоктуванню. для гри є 3 розетки, невеликого розміру для початку: Rocket Plug Small - 8,4 × 4,4 см / 3,4 × 1,7 дюйма - середній розмір для продовження: Rocket Plug середнього розміру - 10,4 дюйма 5,3 см / 4,1 дюйма 2,1 дюйма великого розміру насолоджуйтесь більше: велика ракетна розетка - 12 "6,7 см / 4,7" - 2,6 дюйма, також приємно тестувати з партнером, проста в чищенні, приваблива кольорова коробка, ідеально підходить для вручення або отримання. Ці розетки ідеально підходять для розваги, оскільки різні розміри допоможуть ти
POWER ESCORTS
20-BR216M

Спеціальні посилання