Анальний відкрита пробка Lust Tunnel M
  • Анальний відкрита пробка Lust Tunnel M

Анальний відкрита пробка Lust Tunnel M

870 ₴
Кількість
Останні товари на складі

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Інноваційна іграшка Lust Tunnel Plug порадує справжніх поціновувачів анальних розваг. Це анальна пробка, яка виконана у вигляді тунелю. Тепер Ви зможете дізнатися про свого партнера ще ближче! Анальний затор виконаний з високоякісного силікону. Це гіпоалергенний матеріал, який не містить фталатів та інших шкідливих для людського організму речовин, має приємну на дотик текстуру. Lust Tunnel Plug виготовлена у вигляді тунелю - отвір проходить від кінчика пробки вщент. Ви можете легко стиснути кінчик і легко ввести іграшку в тіло. Загальна довжина пробки – 10 см, робоча довжина – 8.5 см. Зовнішній діаметр – від 3 см до 5 см у основи. Внутрішній діаметр пробки – 2.5 см. За рахунок особливої форми, Lust Tunnel Plug утримуватиме сфінктер відкритим. Тугий внутрішній канал пробочки дозволяє займатися анальним сексом з максимально приємними відчуттями. На підставі пробочки розташована потужна присоска - Ви можете прикріпити іграшку до будь-якої гладкої поверхні та насолоджуватися нею поодинці. Щоб Lust Tunnel Plug довго зберігала привабливий вигляд, зволожуйте її лубрикантами тільки на водній основі. Після кожного використання обробляйте проби засобами для очищення секс-іграшок.
Orion
42-05080390000

Спеціальні посилання