Білизна  Heartia komplet 2-częściowy czarny L/XL
  • Білизна  Heartia komplet 2-częściowy czarny L/XL

Білизна Heartia komplet 2-częściowy czarny L/XL

1 238 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Вправляйте м’язи тазового дна за допомогою любовних кульок Зейна, що дозволить відчути сильнішу стимуляцію та приємніші оргазми. Кульки можна легко вставити у піхву за допомогою невеликої кількості мастила на водній основі. Це зробить м’язи тазового дна напруженими, щоб утримувати іграшку всередині піхви, забезпечуючи таким чином вправи для ваших м’язів. Для досягнення найкращих результатів, будь ласка, надягайте іграшку щодня протягом 20 хвилин. Обидва м’ячі мають ваги всередині, які рухаються вперед -назад при кожному вашому русі. Це забезпечує додаткову стимуляцію під час використання. Вагінальні кульки також легко видаляються завдяки використанню спеціальної нитки для малювання. Кульки можна зняти з силіконової кришки, тому їх можна використовувати незалежно один від одного. Вагінальні кульки та оболонку слід очищати після кожного використання теплою водою та засобом для чищення секс -іграшок. Розміри Глибина введення: 8,00 см Довжина: 16,00 см Максимальний діаметр: 3,20 см Властивості Матеріал: силікон, АБС Водонепроникний: Без фталатів: Придатний зволожувач: на водній основі Стимуляція: Вагінальна стимуляція Легке чищення: Тягнути за корд: Вага кульки: 62 г Розмір упаковки: 21х16х4 см
Obsessive
49-0084

Спеціальні посилання