Інтимний душ PURPLE ENEMA BEAR 224ML
  • Інтимний душ PURPLE ENEMA BEAR 224ML

Інтимний душ PURPLE ENEMA BEAR 224ML

566 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Purple Enema Bear 224 мл, клізма з колбою із серії Showerplay P3, створена для покращення якості вашої інтимної гігієни. Ця клізма з бульбашкою має місткість 224 мл, що забезпечує достатню кількість рідини для ретельного та комфортного очищення. Фіолетовий ведмедик Enema Bear має загальну довжину 167 мм, діаметр 5 мм і ширину 80 мм, що полегшує його використання під час гігієнічних процедур. Він важить 132 грами, що гарантує довговічність при збереженні комфорту використання. Упакований у компактну коробку з розмірами: висота 210 мм, ширина 88 мм, глибина 88 мм, Purple Enema Bear зручно зберігати та транспортувати. З об’ємом 224 мл у вас є достатній запас рідини для ваших гігієнічних потреб. Покращуйте якість вашої процедури інтимної гігієни за допомогою Purple Enema Bear 224 мл, яка забезпечить вам комфортне та ефективне очищення кожного разу.
CONCORDE PRO
90-571013

Спеціальні посилання