Крем для збільшення сідниць та грудей Orgie Vol + Up 50ml
  • Крем для збільшення сідниць та грудей Orgie Vol + Up 50ml

Крем для збільшення сідниць та грудей Orgie Vol + Up 50ml

970 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Vol+Up, що містить 2% пептиду Adifyline™, забезпечує поступовий ліфтинг-ефект і збільшує об’єм грудей і сідниць протягом 14, 28 і 56 днів. Діюча речовина - пептид Adifyline™ 2% Адипоцити, також відомі як ліпоцити та жирові клітини, — це клітини, які складають переважно жирову тканину, спеціалізовані на зберіганні енергії у формі жиру. Жирова тканина відіграє важливу роль у визначенні форми та розміру грудей і сідниць. Що таке пептид Adifyline™? Цей гексапептид діє на певні ділянки обличчя та тіла, які схильні до дії сили тяжіння та погіршуються з віком. Збільшує жирові відкладення для об’єму та вигинів, де це необхідно – і бажано. Механізм дії. Він стимулює PGC-1 альфа, збільшуючи швидкість адипогенезу та сприяє накопиченню ліпідів у жировій тканині цільових зон, локально збільшуючи обсяг. Привабливі вигини фігури: збільшення розміру грудей і сідниць помітно вже через 28 днів, через 8 тижнів вони стають пружнішими, повнішими і підтягнутими. Ефективний активний інгредієнт для місцевого збільшення об’єму за бажанням, у тому числі грудей і сідниць. Vol+Up на основі 2% пептиду Adifyline™. Більший обсяг і ефект ліфтингу в місці застосування. Використання Нанесіть необхідну кількість на потрібну ділянку і помасажуйте круговими рухами. Використовуйте двічі на день, вранці та ввечері. Індивідуальна упаковка: Безповітряна пляшка 50 мл | 1,7 рідкої унції. + Коробка
69-51928

Спеціальні посилання