Набір для інтимних моментів Sweet Kisses Kit
  • Набір для інтимних моментів Sweet Kisses Kit

Набір для інтимних моментів Sweet Kisses Kit

5 315 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Розкішний набір із 6 предметів для солодких, чуттєвих інтимних моментів! Колекція Sweet Kisses включає 5 оригінальних розкішних виробів від Shunga. У колекції також є перо. Ця колекція ідеально підходить для чуттєвого партнерського масажу та пристрасного заняття коханням. І масажні олії, і фарби для тіла, і пудра для тіла надзвичайно стимулюють завдяки своїм солодким ароматам, які пробуджують усі почуття та викликають бажання пестити та цілувати одне одного. У колекцію також входить ефектний блиск для губ для орального сексу, що забезпечує захоплюючі враження. Перо, що входить у комплект, ідеально підходить для чуттєвого лоскотання та нанесення пудри на тіло. 1 x Kissable Massage Oil Organica – Мигдальна солодкість (250 мл) 1 x зігріваюча олія-афродизіак – карамельні поцілунки (100 мл) 1 їстівна фарба для тіла – шоколадний афродизіак (125 мл) 1 х Харчова пудра для тіла – мед німф (120 г) 1 Блиск Divine Oral Pleasure Gloss – Frosted Cherry (10 мл) 1 х перо Все в якісній коробці - ідеальний подарунок! Перо містить нетекстильні частини тваринного походження.
SHUNGA
87-8300

Спеціальні посилання