Лубрикант AQUAglide liquid
  • Лубрикант AQUAglide liquid

Лубрикант AQUAglide liquid, 50ml Flasche

213 ₴
Кількість
Останні товари на складі

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Водний гель Aquaglide - це високоякісна мастило з відмінним ковзанням. Він не має запаху і не має плям. Ідеально підходить для багатьох секс -іграшок, у тому числі з силікону та латексу. Його можна використовувати разом з презервативом. Легка консистенція продукту забезпечує хорошу переносимість як шкірою, так і слизовими. Це універсальний зволожуючий крем, який не повинен бути відсутнім у спальні. Інтимні гелі, які називаються лубрикантами, є продуктами, які зменшують тертя під час сексуальної активності. Їх перевагою є збереження тривалого часу ковзання. Правильне зволоження не тільки підсилює приємні відчуття, але, перш за все, робить зближення більш комфортним і безпечним. Інтимні гелі полегшують статевий акт, особливо для жінок, які мають проблеми із занадто малою кількістю власних природних мастил. Вони виробляються в різних кількостях в залежності від віку і фази циклу. Захворювання, включаючи антибіотикотерапію, слабкість організму і навіть недосипання, також значно сушать внутрішню частину піхви. Також лубриканти використовуються при використанні різних видів еротичних гаджетів. Вони незамінні під час анального сексу, який відбувається в середовищі без природної вологи. Водні гелі не містять жиру. Продукт пройшов дерматологічні та клінічні випробування, його виробництво підлягає постійному контролю якості. Вони незамінні під час анального сексу, який відбувається в середовищі без природної вологи. Водні гелі не містять жиру. Продукт пройшов дерматологічні та клінічні випробування, його виробництво підлягає постійному контролю якості. Вони незамінні під час анального сексу, який відбувається в середовищі без природної вологи. Водні гелі не містять жиру. Продукт пройшов дерматологічні та клінічні випробування, його виробництво підлягає постійному контролю якості.
Joydivision
48-11705

Спеціальні посилання