Масажна олійка YOBA LUB GOURMAND EXOTIC 50 ML
  • Масажна олійка YOBA LUB GOURMAND EXOTIC 50 ML

Масажна олійка YOBA LUB GOURMAND EXOTIC 50 ML

361 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Запрошуємо в екзотичну мандрівку смаками з олією Йоба з ароматом екзотичних фруктів. Це справжня ескапада в тропічний клімат, яка стане ключовим елементом інтимних моментів. Наша олія з ароматом екзотичних фруктів, укладена у флакон у формі фрукта, спонукає до «поцілунків» і «облизування». Просто натисніть кнопку, щоб насолодитися економним дозуванням, а кришка забезпечить гігієну. Кожен флакон містить 50 мл ароматної олії, яка перенесе ваші почуття в тропічну експедицію, повну соковитих смаків. Нехай інтим стане ще більш захоплюючим з нашою олією з ароматом екзотичних фруктів. Повідомляємо, що продукти з лінії Yoba Gourmands особливо чутливі до низьких температур. Якщо ви зберігаєте пляшку в прохолодному місці, може з'явитися невелика кількість частинок або волокон. Однак це жодним чином не впливає на якість і безпеку продукту, а всі недоліки зникають після нагрівання пляшки. Запах: екзотичні фрукти Ємність: 50 мл
CONCORDE PRO
90-826092

Спеціальні посилання