Лубрикант Men stop Creme 18 ml
  • Лубрикант Men stop Creme 18 ml

Лубрикант Men stop Creme 18 ml

554 ₴
Кількість
Останні товари на складі

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Penis Cooling Cream Men Stop - це крем, який запобігає передчасному еякуляції сперми. Він ідеально підходить для людей, які люблять займатися тривалим сексуальним збудженням. Він дозволяє відстрочити момент сім’явиверження і продовжити незабутні інтимні моменти. Охолоджуючий крем для пеніса Men Stop-Stop - це високоякісний продукт німецької компанії Inverma. Спеціально розроблений склад цього дивовижного крему знижує чутливість пеніса до подразників, завдяки чому статевий акт може тривати набагато довше до еякуляції сперми. На ринку різноманітних еротичних гаджетів він вважається дуже ефективним продуктом такого типу. Men Stop Stop Creme – крем високого класу, який не викликає роздратування та гарантує якісне нанесення. Все, що вам потрібно зробити, це зробити масаж прибл. 2 см крему в головку статевого члена після відтягування крайньої плоті назад; безпосередньо перед статевим актом повторіть дію, і ви зможете насолоджуватися сексом набагато довше, ніж зазвичай. Його регулярне вживання може вирішити проблему короткого сексу раз і назавжди. Завдяки йому ви зможете дочекатися свого партнера і разом досягнете вершин насолоди, а ваші райські моменти разом триватимуть і триватимуть. Тож якщо ваші моменти для двох занадто короткі та незадовільні через раннє сім’явиверження, спробуйте цей фантастичний крем Men Stop Stop. Не зволікайте, замовляйте крем вже сьогодні і змінюйте своє сексуальне життя. GyK Завдяки йому ви зможете дочекатися свого партнера і разом досягнете вершин насолоди, а ваші райські моменти разом триватимуть і триватимуть. Тож якщо ваші моменти для двох занадто короткі та незадовільні через раннє сім’явиверження, спробуйте цей фантастичний крем Men Stop Stop. Не зволікайте, замовляйте крем вже сьогодні і змінюйте своє сексуальне життя. GyK Завдяки йому ви зможете дочекатися свого партнера і разом досягнете вершин насолоди, а ваші райські моменти разом триватимуть і триватимуть. Тож якщо ваші моменти для двох занадто короткі та незадовільні через раннє сім’явиверження, спробуйте цей фантастичний крем Men Stop Stop. Не зволікайте, замовляйте крем вже сьогодні і змінюйте своє сексуальне життя.
Inverma
31-50400

Спеціальні посилання