Страпон Gigolina Vibrating Strap-on
  • Страпон Gigolina Vibrating Strap-on

Страпон Gigolina Vibrating Strap-on

2 333 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Стовбур фалоса, який кріпиться до трусиків, виглядає настільки природно, що в напівтемряві Ви практично не помітите різницю між ним і справжнім чоловічим пенісом. Потужний стовбур цього фалоса змусить Вас по-божевільному збудитися і поринути у вир пристрасті зі своїм статевим партнером, який жадає випробувати нові яскраві відчуття під час диких ігор з Вами. На основі передбачена присоска, що дозволяє зафіксувати іграшку на будь-якій твердій і гладкій поверхні. Цей страпон забезпечить максимально природне проникнення і здатний подарувати максимальну насолоду, як дівчатам, так і хлопцям. Ви зможете легко регулювати розмір трусиків під себе, адже вони мають особливу систему кріплення. Виносний пульт керування трьома режимами стимуляції дозволить Вам легко регулювати інтенсивність вібрації пристібного фалоімітатора, не відволікаючись від пестощів Вашого партнера. Вибирайте швидкість, яка максимально підходить Вам і Вашому партнерові, і насолоджуйтеся трепетними моментами своїх інтимних ігор. Дозвольте собі і своєму партнерові отримати нові яскраві відчуття, які буде складно описати словами, і Ви відкриєте для себе чуттєвий світ похітливих втіх.
Orion
42-05640440000

Спеціальні посилання