Мастурбатор  Pussy to Go-Вібратор
  • Мастурбатор  Pussy to Go-Вібратор

Мастурбатор Pussy to Go-Вібратор

2 359 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Мастурбатор Pussy to Go – це реалістична імітація вагіни у вигляді рукава з м'якого матеріалу, поміщеного у міцний циліндр. Іграшка також має функцію вібрації. Мастурбатор виготовлений з матеріалів найвищої якості, міцний і готовий радувати вас, щоразу, коли ви хочете отримати неймовірне задоволення. Pussy to Go - це м'який, дуже еластичний рукав із термопластичної гуми, який максимально реалістично імітує піхву - з чітко окресленими статевими губами та щільним проходом усередині. Міститься в міцному пластиковому циліндрі, який зручно тримати в руці. Циліндр повністю закритий з одного боку, тому під час використання іграшки ви відчуєте ефект всмоктування тиску всередині виробу. Також Pussy to Go порадує Вас функцією вібрації, яка забезпечується за допомогою маленької вібропулі та окремого пульта керування. Віброкуль може надати 3 варіанти інтенсивності вібрації. Повна довжина мастурбатора – 23 см, глибина – 15 см, мінімальний діаметр каналу – 1 см, максимальний діаметр – 8 см. Довжина вібропулі – 5.5 см, діаметр – 2.5 см. Звертаємо Вашу увагу, що для іграшки потрібно окремо придбати 3 батареї АА. З виробом слід використовувати добре зволожуючий лубрикант, а після інтимних ігор обробити Pussy to Go засобом для очищення секс-іграшок.
Orion
42-05668610000

Спеціальні посилання