Мастурбатор Angela White Indulge
  • Мастурбатор Angela White Indulge

Мастурбатор Angela White Indulge

5 473 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Так само, як справжня річ, - але вона також може засунути! Суцільний фалоімітатор є реалістичною копією пеніса, оскільки він має яскраво виражені головки, прожилки на валу, а колір його шкіри має синій відтінок. Цей фалоімітатор є надзвичайно корисним, оскільки він має довжину 20,6 см і діаметр від 4,4 до 4,7 см. Ніхто не встоїть перед цим привабливим коханцем! Отже: використовуйте цей фалоімітатор наодинці, з партнером, для рольових ігор тощо. Можливості нескінченні! Суцільний фалоімітатор для пеніса прилипає до будь-якої плоскої поверхні, тому що він має міцну присоску, а також може за мить ока перетворити зручний ремінь, що входить до комплекту, у ремінь-ом. Широку чорну стрічку на стрічці можна регулювати за допомогою D-кілець для ідеальної посадки. Застібка на гачку та ущільнювальне кільце надійно утримують фалоімітатор на місці, щоб ви могли потужно просунути свого партнера. Чисте задоволення! У комплекті є 3 кільця ущільнювачів (Ã 3 см, 4 см і 5 см), що означає, що з джгутом можна використовувати фалоімітатори різного розміру. Застібка на гачку дозволяє швидко і легко поміняти кільця. Матеріал: ПВХ (фалоімітатор), вініл (джгут), метал (D-кільця), липучки (лямки), силікон (ущільнювальні кільця).
Orion
42-05309720000

Спеціальні посилання