Вагінальні кульки Estim Remote Kegel Exerciser
  • Вагінальні кульки Estim Remote Kegel Exerciser

Вагінальні кульки Estim Remote Kegel Exerciser

3 942 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Розширте своє задоволення та свій пеніс за допомогою Up! Розширити його! Вібраційний подовжувач. Цей гнучкий і зручний підсилювач пеніса додає вашій грі вражаючих двох дюймів екстазу. Цей дивовижний подовжений рукав еластичний, зручний і легко підходить для більшості розмірів пеніса. Покладіть його на свій півень для впевненості, якої ви хочете, і додаткової довжини, якої вона бажає. Якщо ви хочете більшої довжини у своєму ласо, цей подовжувач охопить вас. Він оснащений додатковими центрами задоволення, щоб зробити вашу поїздку ще більш приємною. Вам обом сподобається додаткова текстура, що натирає ваші найчутливіші плями. Ця вібраційна подовжувальна муфта містить знімний і багаторазовий вібраційний стимулятор, щоб підняти задоволення обох партнерів на новий рівень. Просто вставте три батарейки для годин (у комплекті шість), щоб насолоджуватися дивовижними відчуттями, які виникають. Ви будете її особистим вібратором, коли будете натискати на її точку g, щоб послати її через край. Тим часом вібрації будуть протікати через ваш пеніс для неймовірної стимуляції для обох партнерів. Просте управління кнопками та водонепроникний дизайн роблять цю подовжувальну втулку легкою у використанні будь -коли та будь -де.
Scala
30-13600-X-BLUE

Спеціальні посилання