Вагінальні кульки Ben Wa Balls-Kulki
  • Вагінальні кульки Ben Wa Balls-Kulki

Вагінальні кульки Ben Wa Balls-Kulki

618 ₴
Кількість
Останні товари на складі

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Елегантні та сучасні металеві вагінальні кульки Ben Wa Balls – чудова ідея подарунка для кожної жінки, яка шукає як задоволення від еротичних ігор, так і спосіб покращити силу м’язів Кегеля. Якщо ви цінуєте високу якість, то цей гаджет вам обов’язково сподобається! Кулі Бен Ва сталеві кулі гейші, які пропонуються у вигляді 2 окремих куль, не з’єднаних ниткою. Таким чином, ви можете використовувати їх як разом, так і окремо - залежно від ваших потреб. Кулі мають менший діаметр, ніж стандартні, тому вони є пропозицією для жінок, які вже мають досвід роботи з цим типом гаджетів, оскільки вони вимагають вмілого напруження м’язів, щоб утримати їх всередині піхви. Це означає, що ваші м’язи Кегеля також будуть набагато сильнішими з ними, що призведе до вашого більшого задоволення від сексу, а також має значення для здоров’я. Кулі Ben Wa виготовлені з високоякісного металу без будь-яких добавок нікель. Це дуже міцний і довговічний матеріал, стійкий до подряпин, ударів, а також гіпоалергенний, безпечний у використанні та простий у догляді. Кулі сріблястого кольору. Вони упаковані в декоративну коробку, подібну до ромбів - це означає, що вони можуть стати чудовою ідеєю для подарунка партнеру чи другу.
Orion
42-05170540000

Спеціальні посилання