Вібромасажер гелевий Pleaser - Pink
  • Вібромасажер гелевий Pleaser - Pink

Вібромасажер гелевий Pleaser - Pink

511 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Приготуйтеся до незабутніх вражень разом із «Pleaser». Виготовлений із високоякісного матеріалу TPE та ABS, цей вібратор подарує вам хвилюючі моменти задоволення. Особливості: Кілька швидкостей вібрації: відкрийте для себе різноманітні режими вібрації, які приведуть вас до піку задоволення. Водонепроникний: ви можете насолоджуватися ним у душ або ванна для необмеженої свободи дослідження. Без фталатів: виготовлено з матеріалів, що не містять фталатів, для вашої безпеки та комфорту. Технічні характеристики: Матеріал: TPE, ABS Розмір продукту: 16,2 см х 3 см Вага продукту: 0,085 кг Розмір упаковки: 30,2 см х 10 см х 4,5 см Відкрийте для себе нові горизонти насолоди з «Pleaser». Цей рожевий вібратор подарує вам інтенсивні відчуття та незабутні моменти еротичного задоволення. Дозвольте собі хвилинку розслаблення та досліджуйте свою близькість за допомогою цієї ідеальної секс-іграшки.
Chisa
CN-131878078

Спеціальні посилання