Вібратор з вакуумним кліторальним стимулятором PRETTY LOVE DESIRABLE FLIRT 12 FUNCTION
  • Вібратор з вакуумним кліторальним стимулятором PRETTY LOVE DESIRABLE FLIRT 12 FUNCTION

Вібратор з вакуумним кліторальним стимулятором PRETTY LOVE DESIRABLE FLIRT 12 FUNCTION

2 210 ₴
Кількість
Останні товари на складі

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Desirable Flirt - унікальний вібратор, все завдяки своїм функціям. Характерною особливістю цієї іграшки є стимулятор клітора, який всмоктує повітря, надаючи такий же ефект, як і при смоктанні ротом. Крім того, Desirable Flirt має вигнуту головку, яка призначена для пошуку та стимуляції точки G. Вібратор має спеціально розроблену форму, яка робить проникнення надзвичайно легким і дуже приємним. Спеціально розроблений для забезпечення подвійного оргазму в результаті одночасної стимуляції клітора та внутрішньої частини піхви. Desirable Flirt - це абсолютно інноваційний підхід до вашого задоволення. Приємний на дотик, як шовк - такими характеристиками володіє медичний силікон, яким покритий весь вібратор. Силікон дуже швидко нагрівається, але при цьому довше зберігає отримане тепло, що створює справжні відчуття, як реалістичний пеніс. Крім того, медичний силікон не викликає подразнень шкіри та алергії. М'який медичний силікон, близький до людської шкіри, задовольнить вимоги найвибагливішого власника. Медичний силікон на 100% безпечний для інтимних зон. Desirable Flirt оснащений 12 функціями вібрації з різним ступенем інтенсивності (швидка, повільна, тремтяча, помахувальна, пульсуюча та багато інших). Крім того, він має цілих 12 моделей смоктання клітора. Ви можете окремо зменшувати і збільшувати його силу вібрації і режими смоктання, збуджуючи себе різними ритмами. Desirable Flirt збільшить темп еротичних ігор до максимуму. Вібратор має вбудований акумулятор, USB зарядний пристрій входить в комплект. Вібратор також неймовірно тихий. Продукт відомої та авторитетної компанії LyBaile. Особливості продукту: Матеріал: медичний силікон Не викликає подразнень шкіри та алергії Загальна довжина: 20 см Довжина проникнення: 11 см Діаметр: до 3,5 см Характеристики: 12 різних режимів вібрації, 12 режимів функції всмоктування клітора Додатковий стимулятор клітора Тиха робота Вбудований акумулятор (зарядний пристрій з функцією USB в комплекті)
PRETTY LOVE/BAILE
BI-014395

Спеціальні посилання