Doxy Die Cast 3-Disco Black
  • Doxy Die Cast 3-Disco Black

Doxy Die Cast 3-Disco Black

8 935 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Секс 2.0! Набір пари Титан і Кліона надає вам цілий світ еротичних можливостей - в аналоговому режимі, але перш за все в онлайн -режимі. У набір входить високоякісний мастурбатор та вібратор, що кріпиться. Завдяки функції teledildonic ви можете підключити свою іграшку до іграшки свого партнера, до еротичного вмісту в Інтернеті або до інших учасників або спільноти Кіроо. Це можна легко зробити в режимі Bluetooth за допомогою програми FeelConnect або Wi -Fi. Особлива особливість: іграшки мають запатентовані сенсори дотику. Датчики передають рухи іграшки партнера до вашої власної іграшки. Якщо жінка радує себе Кліоною, її рухи будуть передані мастурбатору. Це також працює і в інший бік - її будуть радувати гарячі вібрації, коли він гратиме з Титаном. Можливий також одностатевий акт. Протягом багатьох приємних годин у будь -якому сузір’ї і незалежно від відстані. Тим не менш, Кліона і Титан також виділяються самі по собі: вібратор Кліона з чудовим ергономічним дизайном, який радує або піхву, або клітор. Його зручний розмір в кишені означає, що він ідеальний компаньйон під час подорожі або в дорозі. 4 режими вібрації забезпечують різноманітні можливості кохання. Керувати ним можна абсолютно інтуїтивно за допомогою легких дотиків. Cliona є акумуляторною і водонепроникною. Титан - це реалістичний мастурбатор зі знімним рукавом з канавкою. 9 вібро-куль всередині мастурбатора забезпечують послідовну стимуляцію, і їх можна використовувати в 6 різних режимах. Титаном також можна керувати у цікавий спосіб легкими дотиками. Він також водонепроникний і акумуляторний. Включає 2 кабелі USB та 1500 монет, які можна викупити на веб -сайті FeelPornStars.com. Кліона: 11,5 х 5 х 4 см. Силікон з поліуретановим покриттям, ABS. Титан: повна довжина 22,1 см, глибина вставки 19 см
Orion
42-05989410000

Спеціальні посилання