Фалоімітатор King Cock 9 Inch Vibrating
  • Фалоімітатор King Cock 9 Inch Vibrating

Фалоімітатор King Cock 9 Inch Vibrating

2 172 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Подарунок задоволення для НЕГО та ЇЇ! Як щодо того, щоб пригостити своє місце задоволення гарячою забавою! Жіноча точка G, звичайно, добре відома, але що таке чоловічий еквівалент цієї жіночої точки задоволення? Це простата (також відома як Р-пляма). Цей вібратор ягідного кольору з ретракційним кільцем є як раз правильним інструментом для стимулювання цих місць задоволення. Вібратор ковзає у ваш інтимний тунель для розваг майже самостійно, завдяки злегка зігнутій формі та оксамитовій м’якій поверхні. Потрапивши сюди, він порадує вас своїми інтенсивними вібраціями. Виберіть один із 10 різних режимів вібрації, якими можна керувати за допомогою кнопки на вібраторі або за допомогою пульта дистанційного керування (діапазон: до 25 м) і приготуйтеся до глибокої вібростимуляції. Вібратор має два двигуни, що означає, що ви зможете відчути вібрації всередині себе, які радують вашу точку G або точку P. Ваш клітор або промежину також зможуть насолоджуватися стимуляцією, оскільки вони також будуть масажуватися збуджуючими вібраціями. Ось що відчуває всебічне задоволення! І як тільки він виконає свою роботу, його можна зарядити за допомогою кабелю USB, що входить до комплекту. У комплект також входять кнопкові батарейки для пульта дистанційного керування. Повна довжина 16,2 см, глибина вставки 9,5 см, Ø 1,5-3,2 см. Матеріал: силікон з поліуретановим покриттям.
Orion
42-05887250000

Спеціальні посилання