Анальна пробка /vibr-VIBRATING CURVE BLACK
  • Анальна пробка /vibr-VIBRATING CURVE BLACK

Анальна пробка /vibr-VIBRATING CURVE BLACK

1 046 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Зустрічайте справжнє відчуття від Pipedream. Оксамитовий на дотик вібратор, ретельно розроблений для підтримки реалістичної форми та поверхні, що імітує натуральну шкіру на дотик. Чітко позначена голова, натягнуті вени і повільно звисаюча мошонка порадують своїм виглядом і текстурою, так що ви забудете про те, що це іграшка! Real Feel-це вібратор з термопластичного еластомеру, що не містить фталатів, що імітує шкіру, імітуючи гладкість справжнього тіла. Надзвичайно міцна присоска легко прилипає практично до будь -якої гладкої, плоскої поверхні. Ви можете легко прикріпити вібратор до підлоги, стіни або ліжка і довго насолоджуватися чуттєвими ударами. Real Feel - це вібратори, сумісні з джгутами, тому ви також можете використовувати їх як страпони! Real Feel надзвичайно простий у використанні. Просто вставте правильні батарейки, поверніть ручку до упору і насолоджуйтесь глибокою вібрацією. Real Feel - це 100% водонепроникний вібратор, тому ви можете насолоджуватися ним без страху під час чуттєвої ванни або просто щоденного душу. Для вашого повного задоволення ми рекомендуємо використовувати під час гри мастила на водній основі.
Scala
30-21757-X-BLACK

Спеціальні посилання