Анальна пробка -COLT LARGE PUMPER PLUG BLACK
  • Анальна пробка -COLT LARGE PUMPER PLUG BLACK

Анальна пробка -COLT LARGE PUMPER PLUG BLACK

1 739 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Нахиліться над бойфрендом, вібруючи. Це найновіший жіночий протез пеніса типу Strap-On без бретелей (без трусів, без кріплень). Якщо вам подобається грати з протезом пеніса, але у вас достатньо ременів і ременів, то цей пристрій ідеально підходить для вас. Розроблено так, що після накладення короткого кінця у піхву воно не змінює свого положення і доставляє багато задоволення для них обох. Він має виступи на з'єднанні, які під час сексу додатково стимулюють клітор дами, яка носить цю унікальну бретельку без бретелей. У поєднанні з сильними, повністю регульованими вібраціями ви відчуєте надзвичайно приємну стимуляцію. Управління здійснюється за допомогою зручного у використанні пульта дистанційного керування з чотирма рівнями вібрації на вибір. Знімний штучний пеніс - ідеальне рішення для дам, які люблять грати у своїй групі, або для пар, які хочуть урізноманітнити свої улюблені ігри! Вібраційний фалоімітатор Bend Over Boyfriend - це унікальний продукт на ринку, він не вимагає поясів, трусиків або ременів. Продукт також доступний у версії без вібрації. Він надзвичайно гладкий і чуттєвий, виготовлений з високоякісного гелю. Цей гель не викликає подразнень шкіри та алергії. Він на 100% безпечний для інтимних місць. Під час гарячих пестощів ви відчуєте з ним багато оргазмів. Продукт відомої і авторитетної компанії Toy Joy.
Scala
30-13212-X-BLACK

Спеціальні посилання