Анальна пробка -INFLATABLE ANAL PLUG
  • Анальна пробка -INFLATABLE ANAL PLUG

Анальна пробка -INFLATABLE ANAL PLUG

830 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Стильний, елегантний, витончений і сексуальний. Не часто слова, які ви використовуєте для опису машини, призначеної для "ебать". Тим не менш, лабораторії ебать F-машин у Великобританії поставили те, що раніше вважалося неможливим, а потім обернули його в якісь найсучасніші технології, щоб запропонувати вам: ваш власний чортовий робот GIGOLO. Прохолодний блакитний відтінок Gigolo , тонко виділений логотип та видимі безшумні внутрішні рухомі частини створюють сцену для того, що ви збираєтесь отримати - сексуальне плавне механічне удару за все життя. Лежіть і дозвольте своєму особистому Gigolo трахнути вас до потужних множинних оргазмів, про які ви ніколи не здогадувалися. Завдяки революційній та універсальній новій мононожній системі та бездротовій трубці з пультом дистанційного керування Gigolo встановлює новий стандарт у зручному для користувача, ебать веселощів під багатьма кутами. Розроблений, щоб бути простим, але універсальним, Gigolo легший і добре підходить для новачків та домашнього використання. Тим не менш, він також був ретельно розроблений інженерами F-machine, щоб запропонувати повний спектр кутів, щоб задовольнити найвибагливіші позиції, навіть для підземелля або користувача БДСМ. Покращені функції безпеки включають повністю закритий головний пристрій та вимикач з електробезпеки для захисту користувача від потенційної надмірної тяги та рухомих частин. Крім широкого діапазону висот і кутів, F-Machine Gigolo має повністю регульована глибина штовхання від 1 до 4 дюймів. Gigolo поставляється з адаптером у стилі Vac-U-Lock Завдяки гладкому вигляду, стильному корпусу з чорного анодованого сплаву та оглядовому вікну з синьою підсвічуванням, Gigolo стане дуже сексуальним доповненням до вашої спальні чи підземелля!
MSX
1-00701550

Спеціальні посилання