Анальна пробка -JEWELLERY SILVER SMALL ROSE
  • Анальна пробка -JEWELLERY SILVER SMALL ROSE

Анальна пробка -JEWELLERY SILVER SMALL ROSE

1 259 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Увага увага! Це тіло для тих, хто любить моду з легким натяком на екстравагантність. Мереживний топ з дуже сміливим вирізом, сміливо перетворюється на невимушені шорти. Ідеальне поєднання для любителів активного відпочинку, не обов’язково на свіжому повітрі. Спорт у цьому випуску стане здоровим задоволенням! Спокусливі бічні прорізи не тільки змусять вас погано думати, але й дадуть вам свободу рухів. Отже ... Ви хотіли б рухати своїм тілом? Ідіть вперед і ознайомтесь з подробицями: - незвичайне тіло - верх у поєднанні з вільними шортами - напівпрозоре мереживо - широке, мереживні смужки, що плавно переходять у підтяжки - чуттєвий виріз - глибоке декольте - спокусливо відкритий живіт - відкрита спина та підкреслені сідниці - регульовані погони перетинання спини - з'єднання без нікелю - вільний виріз ComfyCut з невеликими тріщинами з боків - шорти, прикрашені характерною обробкою з трьома смужками - привабливі трикутні елементи розрізу - приємний на дотик, розтяжний матеріал (90% поліамід, 10% еластан)
Scala
30-29012-X-PINK

Спеціальні посилання