Анальна пробка /vibr-Eclipse Roller Ball Probe
  • Анальна пробка /vibr-Eclipse Roller Ball Probe

Анальна пробка /vibr-Eclipse Roller Ball Probe

2 106 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Надайте своїй вудці мінет, придатний для роялті, за допомогою Сью Йохансон Super Head Honcho. Відзначений нагородами голова Хончо повернувся з ще довшим та еротичнішим досвідом, ніж раніше. Super Head Honcho оснащений додатковим дюймом райського задоволення від погладжування, щоб стимулювати кожен дюйм вашої ерекції з неймовірною щільністю та текстурою. Маючи розмір 6,5 дюймів у довжину та 2,75 дюйма в ширину, Super Head Honcho - ідеальний розмір, щоб задовольнити вас саме так, як вам хочеться. Його м’який, еластичний матеріал огортає вашу вудку так, як вона була створена для вас, надаючи вам той надзвичайно реалістичний досвід рота навколо вашої мужності-з додатковим бонусом, що цей дозволяє здійснити всі ваші фантазії, і це ™ Завжди в настрої, щоб звести вас з розуму. Super Head Honcho має три оргазмічні всмоктуючі камери, які імітують відчуття справжнього мінету. Вам сподобається буксирування та тиск камер на цільові зони вашого персоналу, коли Honcho боб і смокче вас так, як вам подобається. Для ще більш реалістичного відчуття обмийте свій півень або внутрішню частину глазурі улюбленою змазкою. Закрийте очі, ковзніть всередину Super Head Honcho і приготуйтеся до транспортування до місця потойбічного задоволення, яке стосується лише вас. Побалуйте себе досвідом роботи з інгредієнтами, що володіє тією щільністю, гнучкістю та текстурою, якою ви бажаєте за допомогою Супер голови Гончо Сью Йохансон.
Scala
30-13562-X-BLACK

Спеціальні посилання