Анальна пробка CHEEKY LOVE REMOTE GRADUATING BEADS
  • Анальна пробка CHEEKY LOVE REMOTE GRADUATING BEADS

Анальна пробка CHEEKY LOVE REMOTE GRADUATING BEADS

1 576 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Анальна пробка дуже гнучка і виготовлена ​​з медичного силікону. Ці аналітичні посилання включають додаткову стимуляцію під час попереднього перегляду або під час кульмінації. Їх можна використовувати як для вагітних, так і для аналогічних ігор. Тому вони переходять як чоловікам, так і жінкам. Він має звукову формулу з 6 назви, які поступово збільшуються до основ. Форма створює захоплюючі відчуття при вставці або вийманні штекери. Робіть це повільно і обережно, бісер за бісер. Як далеко ви можете з цим боротися? ( Активація та перемикання вібрацій можна здійснити за допомогою кнопок активації на ракеті або за допомогою бездротового пульта дистанційного керування. Градуйовані намистини також можуть діяти незалежно від пілоти. Куля та пульт дистанційного управління є акумуляторними. Анальний настрій з бездротовим пультом дистанційного керування 9 моделей вібрацій Бездротовий пульт дистанційного керування (10 м) у режимі спостереження 20 хв Сумковий картридж конічної форми для легкої установки для обох станів Водонепроникний акумулятор, кабель USB із діаметрами діаметром 13 мм - 17 мм - 22 мм - 26 мм - 31 мм - 40 мм Довжина штекера: 20,7 см / 8,15 дюйма
TONGA
35-21586

Спеціальні посилання