Крем для збільшення пеніса X-Large 200мл
  • Крем для збільшення пеніса X-Large 200мл

Крем для збільшення пеніса X-Large 200мл

429 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Ідеально підібрані інгредієнти X-Large підсилюють кровопостачання пеніса. Унікальна формула крему полягає в тому завдяки регулярному використанню крему протягом тривалого часу ви можете отримати бажаний ефект, про який завжди мріяли. Xtra-Large також можна використовувати як крем для щоденного догляду за пенісом. Завдяки йому ви подбаєте про свій стан і статеву витривалість.Таким чином ви позбудетеся від комплексів, пов’язаних з розміром пеніса. Крім того, ви забезпечите своїй і повне задоволення від сексу. Достатнє кровопостачання пеніса також допоможе вам зміцнити ерекцію та стан. Це означає, що ви зможете гарантувати своїй другій половині триваліший секс і більш глибокий досвід. Як використовувати крем X-tra Large? Згідно рекомендації виробника, крем слід нанести на шкіру пеніса, а потім ретельно помасажувати. Для досягнення бажаних результатів важлива регулярність. Крем слід використовувати щодня. Пам'ятайте! Крем X-tra Large також добре працює під час вправ з вакуумними помпами або екстендерами і допоможе уникнути небажаних ефектів. Інгредієнти: вода, парафін рідкий, поліакрилат натрію, тригліцерид каприлу/каприну, гліцерин, олія мигдалевидного сливу, екстракт насіння ескулусу гіпокастану, екстракт малого барвінку, екстракт листя рибес нігруму, екстракт листя хлорфену, екстракт хлорфену пасуксису, , парфуми, феноксиетанол, етилексилгліцерин, бензойна кислота, дегідрооцтова кислота, сорбат калію, бензоат натрію, лимонна кислота, тетранатрій EDTA, CI 16035, альфа-ізометил-іонон, бензилсаліцилат, метил-каральдексіл-де-карбон,
Ruf
19-31071

Спеціальні посилання