Білизна  Rossita babydoll  S/M
  • Білизна  Rossita babydoll  S/M

Білизна Rossita babydoll S/M

1 093 ₴
Кількість
Розпродано

Способи оплати

У нашому магазині передбачені три способи оплати замовлених товарів.

  1. Накладений платіж. Ви оплачуєте товар при отриманні у відділенні Нової Пошти.
  2. Оплата на карту. Після оформлення та підтвердження замовлення менеджер повідомить вам реквізити для оплати.
  3. Оплата готівкою при доставці. Ви оплачуєте товар кур'єру при доставці.

Доставка

  1. Кожне замовлення упакований в непрозору упаковку, що гарантує повну конфіденційність.
  2. Доставка здійснюється через сервіс Нова Пошта по всій території України. Список відділень (пунктів видачі посилок) Нової Пошти та їх адреси.
  3. Термін доставки замовлення до відділення Нової Пошти становить 2-3 дня з моменту оплати замовлення.
  4. Доставка замовлень від 1000 грн - безкоштовна!

Правила повернення товару

Спираючись на постанову Кабінету Міністрів України № 172 від 19.03.1994 р, "товари інтимного характеру обміну та поверненню не підлягають."

Винятком може бути виробничий брак, який клієнт виявив при отриманні товару безпосередньо у відділенні і відразу нам про це повідомив, в цьому випадку ми гарантуємо заміну товару або повернення грошових коштів.

Один, два, три, супер сексуальний набір, вам належить вибрати! Просто подивіться на нього - ви вже можете побачити очима своєї уяви, як очі коханої сяють при вигляді вас? Це не так вже й далеко від реальності. Набір Rossita зігріє ваші вечори разом, а також стане чудовим вибором для носіння щодня! Що ще вона пропонує? - велюрові вставки - роблять комплект унікальним - з чорного мережива - улюбленого матеріалу всіх жінок і не тільки ... - стринги красиво підкреслюють стегна - зав’язують на шиї - зручне рішення - регулюється кріплення бюстгальтера - підходить до багатьох розмірів - еластичний матеріал - прекрасно прилягає до тіла - в комплект входить бюстгальтер, стрінги та пояс для підв’язки - панчохи "Панчохи не входять до комплекту - виготовлені з міцних матеріалів (90% поліамід, 10% еластан)
Obsessive
49-9132

Спеціальні посилання